Mine 5 siste innlegg på¨Google+

søndag 11. september 2011

Høsttur til Ørland

I dag var jeg på fuggeltur til Ørland. Det var som ventet mange fugler å se, både når det gjelder antall arter og individer. Men Ørland er Ørland - det er langt bort til fuglene ytterst i fjæra og et skarve 450mm objektiv strekker slett ikke til for å få bilder av dem. Men heldigvis var vi så heldige å ha et flott himmel og dramatisk lyssetting, så da ble det bilder av det i stedet.
2 kommentarer:

  1. Flotte bilder fra Ørlandet, Ståle! MÅ ikke være bare fugl derfra heller, selv om det gjerne er hovedfokus. Tar vel en tur dit selv i løpet av sept. Ellers trist med Hellesø. Stor fallhøyde for en såpass høyt profilert naturfotograf! Får håpe han kommer tilbake med en annen moralsk standard etter hvert. Ingen tvil om at han har vært banebrytende i miljøet..

    SvarSlett
  2. Ørland fortjener noen bilder uten fugler også, ja. Men vi hadde da mye fugl også - bra med gjess, ender og ikke minst vadere i Grandefjæra :-)
    Ser at en ydmyk Hellesø har oppdatert bloggen sin i går, det ser heldigvis ut som om han ikke har tenkt å legge fotoapparatet på hylla.

    SvarSlett

Creative Commons-lisens
Dette verk er lisensieret under en Creative Commons Navngivelse-IngenBearbeidelse 3.0 Norge lisens.