Mine 5 siste innlegg på¨Google+

torsdag 29. mars 2012

Tåketale!

I disse tider skulle jeg kanskje si noe kraftfullt og nordlendingaktig om regn og grisevær - etter en lang periode med...regn og grisevær. Men til og med en mars-måned med kun to dager uten regn eller annen nedbør har sine sider man kan sette seg ned og rett og slett nyte!Mildvær og regn har fjernet nesten all snøen nede ved fjorden, om man kan for eksempel sette seg i fjæra en tåkete formiddag og føle vårstemningen og høre tjelden skvaldre omkring en.


Eller man kan snu seg 180 grader og se på de lave tåkedottene drive over åsene, og nyte synet av den irrgrønne mosen som har ligget klar under snøen.


Og så kan man sette seg i bilen og kjøre innover til Laugen for å se om isen har begynt å sprekke opp, og om endene har begynt å ta plass i råkene. Og så kan man bli møtt av dette synet når landskapet vider seg ut og Laugen ligger der som en stor, hvit slette.

Fremdeles med mye is, men med enkelte råker i kantene. Uten ender. Men de kommer nok snart :-)


1 kommentar:

  1. Du har helt rett - været er som det er. Bare å nyte det i alle varianter - ikke noe å stresse med... God påske - uansett vær! TerjeO.

    SvarSlett

Creative Commons-lisens
Dette verk er lisensieret under en Creative Commons Navngivelse-IngenBearbeidelse 3.0 Norge lisens.