Mine 5 siste innlegg på¨Google+

lørdag 8. september 2012

Strandliv i Trondheim

Når man nå en gang er oppvokst i fjæra ute i Vestfjorden er det ikke til å komme unna at lengselen etter tanglukta, salt hav og bølger kan bli i påtrengende enkelte ganger, her vi bor langt inne i Trondheimsfjorden. Å kjøre ut til skikkelige kystområder for  få skikkelig kuling midt i ansiktet tar timevis. Så da må man ta til takke med de små, men attraktive perlene av kyst og fjære som Trondheim har å by på.

Horisont
Idyll
Algeøyer
Kyststemning

4 kommentarer:

 1. Fjord er jo hav det også, bare med litt mer landskap rundt. Ellers er vi blitt veldig gode på å bygge ned strandsonene i Trondheim. Har virkelig tatt opp konkurransen med Sør- og Østlandet her... Heldigvis enda mye fint å se når man har sans for detaljer.

  SvarSlett
 2. Ja, det er dette med landskapet rundt, da ;-) Naturkreftene blir gjerne litt "temmet" av sånt... Men man kan vel ikke kreve så mye mer såpass langt innover i fjorden.

  SvarSlett
 3. Som utflyttet Tromsøværing som må jeg si at jeg kjenner meg igjen i savnet etter mer nærhet til ekte kystfeeling.
  Fine bilder!

  SvarSlett
 4. Takk for det, Torstein! Noen ganger blir savnet for tøft, og eneste løsningen er da å dra ut til en knaus på yttersida av Frøya og bare sitte der med vinden og regnet i ansiktet. Skal dit i helga, så det kommer nok noen bilder av ordentlig hav etterhvert :-)

  SvarSlett

Creative Commons-lisens
Dette verk er lisensieret under en Creative Commons Navngivelse-IngenBearbeidelse 3.0 Norge lisens.