Mine 5 siste innlegg på¨Google+

søndag 21. oktober 2012

Frokostrim


I går (lørdag) våknet jeg opp til strålende sol og et glitrende rimlag på bakken. Slike delikate "rim-glasurer" er forgjengelige saker, spesielt når sola står rett på i sørveggen. Så da var det på med makro-objektiv og tøfler, og ut på verandaen for å dykke ned i mikro-verdenen på et nedrimet veranda-rekkverk.

Høstkontraster
Skjøre og forgjengelige iskrystaller
Mikro-landskap

Om det var iskaldt på veranda-rekkverket var det tilsvarende varmt og godt i solveggen. Dette hadde "makkfluene" selvfølgelig oppdaget, og de satt og nøt de varmende solstrålene så mye de bare kunne, og turte. På varme dager i mildere årstider er de veldig på vakt, og det er vanskelig å komme så nært innpå dem at bildene blir bra. Men når de varmende solstrålene er såpass sparsomme og ettertraktede tolererer de innpåslitne fotografer i mye større grad.


Men ikke alle fikk nyte morgensolens livgivende varme! Denne karen hadde nok blitt overmannet av nattefrosten, og måtte bøte med livet for å være så dumdristig å ikke finne lunere overnattingssted enn et rimutsatt veranda-rekkverk.

1 kommentar:

  1. Ja- bare å utnytte kontrastene høst/vinter nå. Varer ikke lenge! Flotte bilder i tøflene! Ellers har du vel fått med deg tårnseileren ved Lerkendal. Fløy i går - helt utrolig!

    SvarSlett

Creative Commons-lisens
Dette verk er lisensieret under en Creative Commons Navngivelse-IngenBearbeidelse 3.0 Norge lisens.