Mine 5 siste innlegg på¨Google+

torsdag 17. oktober 2013

Fotoprosjekt 52:2013 - uke 41

Høststille [CC BY-ND 3.0]
Nå er vi inne i årstiden der milde og disige dager langsomt kjøles ned, og stillferdig glir over til dager med kjølig og klar høstluft. Vi er  inne i den tiden da landskapet legger vekk sitt overdådige jordfargede festantrekk, og står fram med en mer distingvert og sober karakter. Og det er ikke lenge til snøen legger seg og trekker det enda lenger, med to-tonet fargeskala og minimalistiske landskapskonturer.

Det er som om hodet trenger denne nedtrappingen; en periode for å forberede seg på å ta inn nye, festlige fargeutfordringer om et halvt års tid. 

4 kommentarer:

 1. Flott tittel på et harmonisk bilde med speiling og duse fine farger. God tekst, der du på en setter ord på naturens endringer :-)

  SvarSlett
 2. Takker, Sigurd! Spennende med endringer - det hadde jo blitt kjedelig å fotografere blomstrende enger hele året...men gir vi klimaendringene en sjanse så blir kanskje det en mulighet etterhvert ;-)

  SvarSlett
 3. Enig - flott bilde og god tekst! En må utnytte fotomulighetene til alle årstidene. Selv den "fargeløse" har sin sjarm...

  SvarSlett
 4. Takk for det, Terje :) Det er mange interessante muligheter som venter i ukene framover!

  SvarSlett

Creative Commons-lisens
Dette verk er lisensieret under en Creative Commons Navngivelse-IngenBearbeidelse 3.0 Norge lisens.