Mine 5 siste innlegg på¨Google+

Om...

Bilder og tekst på denne bloggen er tilgjengelig under Creative Commons  Navngivelse-IngenBearbeidelse (BY-ND). Dvs. at hvis du krediterer meg du kan bruke, men ikke endre, tekst og bilder. Krediter meg slik:
Bilder: legg inn tekstlinken © Ståle Prestøy like under bildet, men ikke slik at tekstlinken dekker bildet.
Tekst: legg inn tekstlinken  © Ståle Prestøy før sitatet.

Hei, jeg heter Ståle Prestøy og bor i Trondheim, og dette er min blogg om natur og naturopplevelser i mange former. Du vil nok ikke bruke langt tid på å finne ut at mange av innleggene her handler om fugler (krysselister), insekter og andre naturopplevelser. En og annen sak om mat og matlaging er også mulig å kommer over her.

Jeg er også en ganske ivrig fotograf og har som regel et kamera i nærheten både innendørs og utendørs. Alle bildene du ser i bloggen er mine egne, hvis det ikke er opplyst om annet. Du finner også mine bilder på Google+ og på Flickr.

Jeg har jobbet med IKT siden 1987 og for tiden jobber jeg som systemforvalter i Statens vegvesen. Jeg programmerer lite på fritida, men når jeg en gang gjør det bruker jeg fortrinnsvis Python og HTML. Som et genuint IKT-interessert menneske går jeg ikke av veien for litt modifisering av datadingsene mine, noe som gir seg utslag i at jeg blant annet kjører Ubuntu på pc-ene mine og CyanogenMOD 7.1 på min HTC Desire.

Har du behov for å sende epost til meg bruker du adressen stale@prestoy.org. Du kan finne ut mer om hva jeg holder på med ved å gå til profilen min på Google+.

Hvis du er ute etter ønskelistene fra Kirsten og meg kan du finne i dette dokumentet (det er bare å klikke på det, så vises det på skjermen).
Creative Commons-lisens
Dette verk er lisensieret under en Creative Commons Navngivelse-IngenBearbeidelse 3.0 Norge lisens.